Mistä lainaa 60000 euroa meikkistudion perustamista varten?

Onko oman meikkistudion perustaminen suurin unelmasi mutta unelman toteuttamisen taloudellinen puoli pelottaa etkä oikein tiedä mistä voisit saada lainaa 60000 euroa meikkistudion perustamista varten? Pelottaako myös lainatarjousten kilpailuttamisen työläys? Ei, hätää! Esittelemme sinulle tässä artikkelissa helpon ja nopean keinon hakea kilpailutettua lainaa 60000 euroa jopa ilman takauksia ja vakuuksia. Lainan turvin voit auttaa asiakkaitasi näyttämään hyvältä ympäri viikon. Taitavalla meikillä voit tuoda asiakkaille esimerkiksi keväistä mieltä ja nousta siten asiakkaiden suosioon!

Kuinka haen lainaa 60000 euroa?

Helpoiten haet Lainaa 60000 euroa Rahalaitokselta. Et tarvitse 60000 euron lainaa varten lainkaan vakuuksia tai takaajia, joten niiden hankkimisesta sinun ei tarvitse huolehtia. Myöskään lainatarjousten kilpailuttamista sinun ei tarvitse hoitaa itse, kun valitset Rahalaitoksen. Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on täyttää Rahalaitoksen lainahakemus sekä tehdä lopullinen valinta saamiesi lainatarjousten välillä. Lainahakemuksen täyttämiseen voi ryhtyä melko matalalla kynnyksellä, sillä se ei vielä sido sinua ottamaan lainaa 60000 euroa Rahalaitoksen kautta. Voit siis vielä lainatarjoukset saatuasi ja tutustuttuasi niihin perääntyä lainan ottamisesta.

Brändää ja menesty

Kun laina-asiat ovat kunnossa, on tärkeää huolehtia siitä, että lainatut rahat alkavat tuottaa lisää rahaa ja että saat niiden avulla tuottoa sekä pystyt maksamaan lainan takaisin sovitusti ja ajallaan. Jo ennen lainan ottamista onkin tärkeää arvioida tulevan lainan kuukausierien suuruutta ja sitä, kuinka nämä kuukausierät istuvat omaan kauneusalan yrittäjän arkeen. Rahalaitos auttaa myös tässä tehtävässä! Se nimittäin tarjoaa sivustollaan näppärän lainalaskurin, jonka avulla voit arvioida lainasi kuukausierien suuruutta jo lainan hakuvaiheessa.

Jos esimerkiksi haet lainaa 60000 euroa ja valitset laina-ajaksesi yhdeksän vuotta, laskee Rahalaitoksen lainalaskuri lainasi arvioiduksi kuukausieräksi 677 euroa. Kannattaa kokeilla, kuinka paljon laina-ajan fiksaaminen vaikuttaa lainasi arvioituun kuukausierään. Esimerkiksi viiden vuoden laina-ajalla sen arvioitu kuukausierä nousee 1 119 euroon ja laina-ajan pidentyessä kymmeneen vuoteen se vastaavasti laskee 622 euroon. Jos laina-ajan vetää tappiinsa eli 15 vuoteen, laskee lainan kuukausierän arvio 459 euroon.

Jo meikkistudion alkumetreiltä lähtien kannattaa studio pyrkiä brändäämään siten, että se herättää asiakkaissa ja potentiaalisissa asiakkaissa potentiaalisia mielikuvia. Brändääminen vaatii runsaasti aikaa, vaivaa ja rahaa, mutta onnistuessaan on kaiken vaivan ja rahan väärtti! Mieti siis millaisia mielikuvia haluaisit yrityksesi herättävän, miten aiot erottua kilpailijoistasi ja millaiset asiakkaat saavat potentiaaliset asiakkaat valitsemaan sinut mieluummin kuin kilpailijasi. Mieti myös, millaisin keinoin saat asiakkaasi sitoutettua pitkäaikaisiksi kanta-asiakkaiksi, jotka kertovat studiosi palveluista mielellään myös muille ja levittävät siten positiivista imagoasi eteenpäin. Kaikessa markkinoinnissa kannattaa alusta lähtien tarkkailla toimien ROAS-arvoa, joka kertoo, kuinka paljon ansaitset jokaisella markkinointiin sijoittamallasi eurolla. ROAS saattaa olla myös negatiivinen eli markkinointi saattaa kuluttaa enemmän rahaa kuin se tuottaa.