Kotimeikkaajan unelmamiljöö

Suomalaiset naiset ja miehet käyttävät vuosittain tuhansia euroja erilaisiin kauneudenhoitoon, meikkaamiseen, ihonhoitoon ja hyvinvointiin tarkoitettuihin välineisiin. Vaikka meikkaaminen, ihonhoito ja hyvinvointi ovat hyvin tuttuja teemoja suomalaisten naisten ja miesten arjessa, on silti monella hakusessa, millainen olisi paras laitteisto ja miljöö meikkaamisesta kiinnostuneelle ja millä välineillä arjen meikkaaja saa aikaan parhaan lopputuloksen omille kasvoilleen. Tähän artikkeliin on koostettu vinkkejä siihen, miten kotimeikkaaja saa omasta meikkipisteestään ja meikkilaukun sisällöstään vielä vähän enemmän irti pienillä muutoksilla.

1. Peili

Moni ei tule ajatelleeksi sitä, miten merkittävän isossa roolissa peili on meikkaamisessa. Asia on tietenkin tarkemmin ajateltuna itsestäänselvä: peili on se, minkä avulla ihminen näkee meikata oikealla tavalla. Jos kodin peileihin kaipaa muutosta, kannattaa kurkata verkkokauppa rorfokus.fi, jossa on lukuisia erilaisia peilejä tarjolla meikkaajille. Hyvässä meikkaamiseen tarkoitetussa peilissä on mukana tietenkin integroidut valot, joiden kirkkaus riittää näyttämään meikkaajalle pienetkin ihohuokoset.

2. Meikkien ja meikkitarvikkeiden organisointi

Sotkuisessa keittiössä ei tee mieli kokata, eikä sotkuisessa vessassa tee mieli viettää meikkaamisen parissa yhtään enempää aikaa, kun on pakko. Jotta meikkaamisen miljöö pysyy houkuttelevana ja hyvää mieltä edistävänä, kurkkaa rorfokus.fi verkkokaupan valikoima erilaisista kaapeista ja peilikaapeista. Organisoinnin apuna kannattaa käyttää myös erilaisia kylpyhuonekalusteita, kuten laatikoita.

3. Pysy ajan hermolla

Oletko kyllästynyt omiin rutiineihisi, jotka koskevat meikkaamista ja ihonhoitoa? Hae inspiraatiota uusimmista trendeistä, uusista meikkipaleteista tai vaikkapa kauneusguruina pidettyjen YouTube -vaikuttajien videoista. Uusien trendien kokeilemisesta saa inspiraatiota ja päivitystä omaan meikkirutiiniin.

4. Varaa oma paikka meikkaamiselle

Meikkaaminen ja muu kauneudenhoito koetaan usein harrastuksena, ja ihmisillä on tapana innostua harrastuksistaan. Meikkaamisen ja ihonhoidon kohdalla tämä tarkoittaa usein sitä, että erilaisia tuotteita purkkeineen ja pakkauksineen kertyy meikkaajan kotiin paljon. Tällöin olisi hyvä varata meikkaamiselle täysin oma paikka, eikä yrittää mahduttaa kaikkea esimerkiksi kylpyhuoneen kaappeihin. Omalle meikkipöydälle tai -huoneeseen voi hankkia ison, valaistun peilin lisäksi esimerkiksi meikkipöydän, pienemmän meikkipeilin tarkkaa työtä varten, paljon säilytystilaa laatikoiden muodossa eri meikkitarvikkeille sekä esimerkiksi meikkitarvikkeiden puhdistusta varten oman tilan.