Kesän 2020 meikkitrendit

Kevät ja kesä tuovat mukanaan uusia tuulia niin muodin kuin meikinkin saralla, ja tämän kesän meikkitrendit ovat raikkaita ja helppoja toteuttaa.

Olemme tähän artikkeliin kooneet kevään ja kesän parhaat meikkitrendit, joten poimi tästä vinkit kesän kauneimpaan meikkiin!

Kirkkaat värit ja vesivärimeikki

Tämä kesä on värien juhlaa ja erityisesti silmämeikissä on nyt valinnanvaraa värien suhteen todella paljon. Silmämeikissä on nyt mahdollista leikitellä kaikilla väreillä, niin kirkkailla ja voimakkailla, kuin myös pastellin eri sävyillä. Lähes kaikki meikkivalmistajat tarjoavat kattavan valikoiman värejä ja esimerkiksi Elizabeth Arden kokelmassa on todella upeita sävyjä tänä kesänä. Luomiväri tehdään nyt joko todella tarkkaan rajatusti tai sitten käyttäen niin sanottua vesivärityyliä, joka antaa vapauden levittää väriä myös luomien ulkopuolelle.

Nyt on siis aika päästää sisäinen taiteilija valloilleen ja leikitellä eri tyyleillä!

Voimakas rajaus

Yksi tämän kesän trendejä on ehdottomasti paksu ja voimakas rajaus. Rajauksen voi joko tehdä perinteisellä mustalla tai sitten kokeilla jotakin värikästä rajausta. Mutta tämän hetken trendikkäin rajaus on nimenomaan voimakas ja musta. Vinkkejä rajauksen tekoon saat täältä, ja vinkkien avulla opit nopeasti rajausten mestariksi!

Leikittele siis rajauksilla nyt samalla tavalla kuin luomiväreilläkin, vain taivas on rajana!

Luonnollisuus

Joka kesä palaamme takaisin luonnolliseen lookkiin ja näin on myös tänä kesänä. Nyt luonnollisuus on viety äärimmilleen ja kesän trendikäin meikki on käytännössä kokonaan meikitön.

Kesällä onkin hyvä antaa ihon hengittää ja elämä on muutenkin helpompaa kun meikkiä ei ole lähes lainkaan. Pidä siis meikki niin luonnollisena kuin pystyt, korjaten vain hieman ihovirheitä ja pitäen kulmat sekä silmät joko kokonaan tai lähes täysin meikittömänä. Voit lisätä ripsiin hieman vedenkestävää ripsiväriä ja täyttää luonnollisesti kulmasi, mutta muuten anna luonnollisen kauneutesi hoitaa puhuminen tänä kesänä!

Tässä siis kesän 2020 meikkitrendejä, joista voit ottaa vinkkejä myös omaan kesämeikkiin.