Upea minä – kuinka sen teen?

Haluat näyttää hyvältä vuoden jokaisena päivänä. Kuinka teet sen parhaiten?

Heräämällä aamulla virkeänä auringon helliessä ihoa ja tuulen hyväillessä hiuksia? Vai haluatko nukkua sikeästi ja pitkään, jotta jaksat arjen haasteet. On elämäntapasi sitten minkälainen tahansa, niin hyvinvointi, terveellinen, mutta ravitseva ruoka, liikunta ja veden juonti ovat sinulle varmasti tärkeitä.

Sisustaminen palvelee luovuutta ja ihmisen henkistä hyvinvointia

Tiesitkö, että jokaista hyvinvoivaa kansalaista miellyttävät varmasti kaikki mieltä ylentävät asiat, kuten esimerkiksi sisustaminen. Tapetointi esimerkiksi kevätsiivouksen yhteydessä on monille rakas harrastus. Erityisesti suosittu nettitavaratalo verkossa Boråstapeter tekee kotisi kaikki huoneet todella edustaviksi. Luo kodistasi paikka, johon sekä itsesi että perheesi on mukava tulla. Ruotsalainen tapettitaide, modernit värit ja kuosit ilahduttavat kaikkia ihanien Boråstapeter-tapettien ystäviä. Tiesitkö, että ihanilla Boråstapeter-kuoseilla loihdit niin romanttisen makuuhuoneen seinän kuin myös leikkisän lastenhuoneen jokaiselle perheenjäsenelle sopivaksi.

Ennen lenkille, työhön tai ystävän juhliin lähtöä loihdit itsesi helposti näyttävään kuntoon. Hiusten ja kasvojen pesu juuri sinun sopivilla ihon- ja hiustenhoitoaineilla, ripsivärin laittaminen ja huulikiillon lisääminen – perusasioita itsesi hoidossa. Hiusten harjaus ja muotoilu, vaatteiden silittäminen sekä kenkien valitseminen asioita, jotka tekevät sinusta tulevien juhlien kuningattaren.

Kotisi – paras paikka maailmassa

Tiesitkö, että sekä itsesi hyvinvointi että huoneen sisustaminen ovat loppujen lopuksi iloa tuottavia, yksinkertaisia asioita. Asioista, joista kaikki pitävät ja joihin on mukavaa panostaa – nyt ja myös jatkossa!