Suuremmat huulet ilman pistoksia

Suuret huulet ovat olleet erityisen suosittu trendi varsinkin Kylie Jennerin näyttäessä esimerkkiä tällä saralla. Kylie Jennerin jatkuvasti loppuunmyydyt huulipunat osoittavat, että häntä pidetään edelläkävijänä mitä tulee huulimeikkiin. Etenkin nudenväriset huulipunat, mattapinta ja illuusio suurista täyteläisistä huulista ovat viimeisimpiä suuria trendejä huulimeikissä. Vaikka Kylie Jenner on itse myöntänyt ottavansa huuliinsa myös täyteaineita, on niille jotka eivät halua tähän turvautua, olemassa monia erilaisia kikkoja, joilla saada huulet näyttämään suuremmilta.

Huulivoiteet ja -punat

Huulia turvottavat huulituotteet, huulivoiteet tai huulipuna, ovat luonnollisempi tapa saada huuliin lisää volyymia. Näihin tuotteisiin on yleensä lisätty ainesosia, jotka ärsyttävät huulia sen verran, että ne saavat väliaikaisesti aikaan vaikutelman suuremmista huulista. Etenkin huulikiiltona käytettynä tällaista tuotetta on kätevä lisätä sipaus huulipunan päälle ja näin saada aikaan vaikutelma suuremmista huulista.

Huulten ylirajaus

Toinen vieläkin astetta luonnollisempi keino on huulten ylirajaus. Tällöin huultenrajauskynää käytetään rajaamaan huulet yli niiden luonnollisten rajojen. Näin ollen huulet piirretään isommiksi, mutta niiden oman muodon mukaisesti. Huulten rajauksen jälkeen huulipuna levitetään rajauksen sisälle. Tämä on ehkä varmin tapa saada huulet näyttämään suuremmilta ilman pistoksia.

Alipainekuppi

Myös alipainekuppi voi olla kokeilemisen arvoinen keino huulten väliaikaiseksi suurentamiseksi. Tämän keinon vaikutus ei tosin ole kovin pitkäaikainen. Pyöreä pieni kuppi asetetaan huulille ja ilma imetään sen sisältä pois. Tämän jälkeen sen annetaan vaikuttaa jonkin aikaa. Alipaine vetää huulia puoleensa ja aiheuttaa näin ollen huulissa pientä turvotusta. Tässä keinossa kokeiluun voi ottaa myös kotoa valmiiksi löytyvän korvikkeen tai tilata netistä juuri huulten suurentamista varten tarkoitetun pienen kupin. Ongelma tässä keinossa kuitenkin on sen kestävyys. Huulten turvotus kun ei kestä kovin kauaa.

Jos siis haluaa suuremmat huulet ilman pistoksia, löytyy tähän kyllä erilaisia keinoja. Toki täyteaineet antavat pisimpään kestävän tuloksen mutta muutkin keinot ovat kokeilemisen arvoisia. Kylie Jennerin johtama trendi suurista huulista ei näytä vielä ainakaan hetkeen katoavan.