Syksyn leikkisät meikkitrendit

Syksy on ihanaa uudistumisen aikaa ja moni meistä uudistaa niin vaatekaapin, kuin meikkipussin syksyisin. Meikkitrendit uudistuvat kausittain aivan kuten muotikin ja tänä syksynä on luvassa niin perinteisiä syksyn värejä, kuin myös leikittelyä esimerkiksi glitterillä.

[IMAGE=bzlb30bouHL9.jpg]

Syksy on monien juhlien aikaa ja tämä myös näkyy joka syksyn meikkitrendeissä. Alle olemme kooneet mielestämme kokeilemisen arvoiset ja parhaat syksyn 2019 meikkitrendit.

[IMAGE=fQEcQ5brukBj.jpg]

Poimi siis parhaat vinkkimme syksyn meikkiin!

[IMAGE=engn9ldNpuKY.jpg]

1. Glitter

Tänä syksynä glitter on suuressa osassa meikkiä ja nyt glitteriä käytetään mitä mielikuvituksellisimmilla tavoillla. Miltä kuulostaisi esimerkiksi glitter-kulmakarvat? Tämä meikkitrendi on tehnyt tuloaan jo jonkin aikaa ja koska kulmakarvat ovat nyt suuressa osassa meikkiä, voi syksyn ja alkutalven juhlissa räväyttä oikein kunnolla ja lisätä kulmakarvoihin reilusti glitteriä. Toinen leikkisä ratkaisu on maalata huulet glitterillä ja takaamme että olet juhlien tähti. Glitteriä ja muuta juhllavarustusta tarjoaa partyking.fi.

2. Luonnollinen pohjameikki

Muutaman vuoden olemme korostaneet, punanneet ja tehneet kasvoista lähes veistoksellisia, mutta nyt pohjameikissä unohdetaan paksut pohjat ja korostetaan luonnollisuutta. Luonnollisen ilmeen saa jättämällä lähes kaikki tuotteet pois ja luottamalla vain muutaman tuotteen voimaan. Kuulas ja luonnollinen pohja syntyy sipaisemalla iholle kevyesti meikkivoidetta, sekä lisäämällä poskille vain hieman luonnollista punaa. Tänä syksynä voit siis unohtaa rajut korostukset ja antaa iholle samalla hengähdyksen pitkän kesän jälkeen.

3. Monomeikki

Monomeikki on jo sanana varmasti monelle tuntematon, mutta tällä tarkoitetaan meikkiä, jossa käytetään samaa sävyä koko meikissä. Upean monomeikin saat luotua käyttämällä esimerkiksi huulissa sekä luomissa joko täysin samaa sävyä, tai toisiaan hyvin lähellä olevia sävyjä. Monomeikin saa tehtyä joko hyvin luonnolliseksi, tai sitten sillä voi todella säväyttää ja käyttää joko hyvin tummia tai erikoisia värejä. Vain mielikuvitus on rajana kun puhutaan monomeikin tekemisestä. Suosittuja sävyjä syksyn monomeikkiin ovat maanläheiset värit, eri ruskean ja punaisen sävyt, sekä tietysti syksyn tapaan oranssi. Monomeikki saattaa kuulostaa erikoiselta, mutta lupaamme että tämä trendi on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen! Monomeikki on hyvä myös seikkailumielisille miehille jotka haluavat kokeilla meikkaamista.

4. Tummat huulet

Kesällä tumma huulimeikki voi tuntua raskaalta ja moni luottaakin kesällä joko todella luonnolliseen huulimeikkiin, tai jättää huulet täysin meikkaamatta. Kuitenkin syksyn iltojen pimetessä alkaa taas kaipaamaan jotakin uutta ja tänä syksynä huulet maalataan tummilla sävyillä. Huulipunien kestosuosikki, perinteinen paloauton punainen tekee nyt tietä punaisen tummille sävyille, jotka ovat jo lähellä ruskeaa. Lisäksi todella tummat, harvemmin huulissä näkyneet sävyt ovat nyt suosittuja, kokeile esimerkiksi tummaa sinistä sävyä huulissa.

5. Erikoiset rajaukset

Klassinen musta kissarajaus on ollut suosittu monta vuotta, mutta nyt myös rajauksissa leikitellään eri tyyleillä sekä väreillä. Glitterillä tehty rajaus on nyt todella suosittu ja sopiikin hyvin heille, jotka ovat varovaisempia glitterin käytössä. Rajausten suhteen ollaan nyt muuten todella avoimia, eli vain oma mielikuvitus on rajana! Nyt jos koskaan on aika unohtaa perinteinen musta rajaus ja leikitellä eri sävyillä. Käytä rohkeita värejä ja eri tyylejä, niin olet taatusti syksyn juhlien katseenvangitsija.