Täydellinen kissansilmärajaus sekunneissa

Uusi meikkauksen mullistava keksintö loihtii silmille täydellisen virheettömät kissansilmärajaukset vain muutamissa sekunneissa. Myös kokeneemmille meikkaajille täydellisen kissansilmärajauksen luominen voi olla haasteellista. Etenkin aamulla kiireessä tehtynä tämä onnistuu harvoin ensimmäisellä yrittämällä ja tuloksena on suttuinen viiva luomella joka pahimmassa tapauksessa pilaa myös vaivoin tehdyn luomivärin. Päänvaivaa saattaa tuottaa myös rajausten saaminen täysin samannäköisiksi ja -muotoisiksi.

Vamp Stam mullistaa silmärajaukset

Vaikka silmänrajaustuotteissa on monia eri vaihtoehtoja, perustuvat ne kaikki silti samalle periaatteelle siitä, että vapaalla kädellä piirretään raja silmäripsien tyveen rajaamaan silmiä ja lisäämään näyttävyyttä meikkiin. Monelle tämä tuottaa kuitenkin vaikeuksia, etenkin jos käytössä on nestemäinen silmänrajaustuote. Ongelmana onkin se, miten saada sekä oikean että vasemman silmän rajaus näyttämään samalta. Tämä vie aikaa etenkin aamuisin, jos kiireessä haluaisi saada aikaiseksi täydellisen kissansilmärajauksen.

Markkinoille on nyt kuitenkin hiljattain tullut uusi tuote, Vamp Stamp -leimasin. Tämä on leimasin, jossa on kaksi eri kokoa täydellisen silmänrajauksen luomiseksi. Leimasimen mukana tulee nestemäistä silmienrajausväriä, johon leimasin kastetaan. Sitten se asetetaan silmän ulkonurkkaan, johon rajaus halutaan ja täydellinen silmänrajaus on valmis!

Leimasimessa on valittavana kolme eri mallia tai kokoa. Suurin koko on näyttävämpi silmänrajaus, joka sopii etenkin juhliin. Keskikokoinen taas on luonnollisempi rajaus. Lisäksi settiin kuuluu “kitten”-rajaus. Kitten -malli on pienin ja luonnollisin ja sopii niille, jotka haluavat vain vähän ekstraa silmämeikkiinsä. Lisäksi Vamp Stampilta on hiljattain tullut markkinoille myös ruusukullan värinen muste niille, jotka todella haluavat silmämeikkiinsä näyttävyyttä ja pirteämpää ilmettä.

Mistä leimasin on tehty ja mihin sitä käytetään?

Leimasin on tehty silikonista ja se takaa siis käyttäjälleen täydellisen kissansilmärajauksen vain yhdellä leimauksella. Vamp Stamp on kynänmallinen ja sen molemmissa päissä on silikoninen leimasin. Toinen pää on tarkoitettu vasemmalle silmälle ja toinen oikealle. Käyttö sujuu samoin kuin kumisen leimasimen ja musteen käyttö. Kissansilmärajaus vain leimataan silmän ulkonurkkaan. Jos leimasin jättää paljaita kohtia silmänrajaukseen, voi nämä täyttää helposti mukana tulevan siveltimen avulla.

Jos meikille haluaa lisää näyttävyyttä voi luomivärin lisätä normaaliin tapaan ennen Vamp Stampin käyttöä ja lopuksi meikin viimeistellä leimaamalla täydellisen silmänrajauksen vain sekunneissa. Vamp Stamp on todella helppo tuote ottaa käyttöön varsinkin niille, jotka eivät meikkaa usein.

Vamp Stampin on kehittänyt Veronica Lorenz, meikkitaiteilija, joka oli kehittämässä myös suuren suosion saavuttanutta Beautyblender-meikkisientä. Lorenzilla todettiin kasvain, joka aiheutti hänelle toispuoleisen halvauksen. Tämä teki meikkaamisesta pikkuhiljaa vaikeampaa ja näin ajatus Vamp Stampista syntyi. Jos siis pitää kissansilmärajauksesta mutta kokee sen luomisen itselleen liian haasteelliseksi, kannattaa Vamp Stamp ehdottomasti ottaa kokeiluun.